Ръчна изработка

Още когато се роди идеята за SILVER DOKS, бяхме категорични, че нашите сребърни бижута ще бъдат изцяло ръчна изработка и ще са много по-различни от широко разпространените сребърни накити. Това е убеждение, което ни ръководи и до днес, защото сме сигурни, че по този начин ще бъдем малко по-близо до своите клиенти и ще им изпратим част от положителната енергия, която носим в себе си. В съвременното забързано ежедневие е все по-трудно да се намери нещо, което да украси сивотата на делника, да стопли сърцето и душата на човек. Сребърните бижута, които SILVER DOKS Ви предлага със сигурност ще дарят ежедневието Ви с красота и изящество. Сребърните пръстени, колиета, обеци и гривни са символ на хармония и съвършени форми, защото всяко едно от тях е плод на майсторските ръце и чистата душа на SILVER DOKS.

За изработката на сребърните обеци, медальони, гривни, колиета, брошки, пръстени и синджири ние използваме най-често стари техники и умения, които успяхме да усвоим до съвършенство от утвърдени майстори в занаята. Коването, рязането, филигранната техника, обработката на пластина, валцоването и др., комбинираме и с най-модерните съвременни техники при създаването на сребърни бижута ,като 3D моделиране, леене и др. Чрез умелото съчетаване на автентични методи на работа с най-съвременни такива, ние от SILVER DOKS гарантираме за качеството и оригиналността на предлаганите сребърни пръстени, обеци, гривни, колиета, медальони и брошки, маркирани с логото на фирмата.

При ръчната изработка на бижутата съчетаваме сребро проба 925 с естествени камъни, емайли, Swarovski елементи, седеф, перли и др. Силно впечатление на клиентите ни правят сребърните пръстени с камъни, както и тези с емайл, а също и пръстените с родиево покритие и оксидираните пръстени, които предлагаме. Особено предпочитани от ценителите на бижута за подарък са сребърните обеци с камъни,защото са неизменна част от ежедневието на дамите. Сребърните колиетата и гривните със или без камъни пък са изискан аксесоар към всеки тоалет. Особено популярни и изключително модерни са и сребърните бижута с елементи Swarovski. Те внасят изтънченост и красота на всеки официален повод.

В последните години голям интерес у клиентите предизвикват също така и сребърните бижута, които са съчетани с други материали. Среброто с проба 925 прекрасно се комбинира добре с кожа, червен конец и дърво.

Ангажирани с модни тенденции, ние от SILVER DOKS изработваме по индивидуални Ваши проекти гривни с червен конец и сребърни елементи – имена, зодии, изображения на ангелчета, прабългарска розета и др. Според източната наука Кабала червеният конеж е символ на зраве, късмет и постигане на целите. Ето защо чрез ръчно изработените гривни с червен конец и сребро, ние Ви орисваме с положителна енергия, благоденствие и благополучие.

При изработката на мъжки бижута често използваме кожа и дърво. Среброто съчетаваме с различни възли и така придаваме уникалност на изделието.

Класата и индивидуалността си личат от бижутата, които човек носи! Сребърните бижута на SILVER DOKS няма да Ви оставят незабелязани!


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ
facebook instagram our story
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Изпратете Вашето запитване.
Готови сме да отговорим на всички Ваши въпроси в най-кратък срок.

КЪМ КОНТАКТНА ФОРМА